Ini merupakan laman pre-order bagi
Novel Nirnama: The Nameless Warrior.
Karya ini merupakan versi Bahasa Inggeris bagi
Novel Nirnama.

Pakej pre-order Nirnama: The Nameless Warrior mengandungi:

1x Hardback version Nirnama: The Nameless Warrior
1x tote bag Nirnama
1x Collections of Before & After Illustrations of Nirnama
1x Bookmark
1x Acrylic Keychain 6cm Nirnama
1x Acrylic Keychain 6cm Cendana
1x Thank You Card with author's original sign

Semua sekali berharga RM75.00
TAK TERMASUK KOS POS

TERHAD 1000 SET SAHAJA

Nirnama: The Nameless Warrior mengandungi lebih 100 ilustrasi.
90 daripadanya merupakan hasil tangan Cik Hani Raimi.
10 daripada itu merupakan ilustrasi baru khusus untuk Nirnama: The Nameless Warrior.

Antara kelebihan Novel Nirnama: The Nameless Warrior, karya ini akan disematkan muka surat peta boleh buka. Seterusnya, pada penghujung novel ini, akan dipersembahkan ilustrasi-ilustrasi pemenang Sayembara Fanart Semesta Nirnama 2023 - 10 ilustrasi semuanya - dalam keadaan berwarna penuh. Ada juga kelebihan lain yang saya rahsiakan. Anda akan tahu bila anda menyelak karya ini kelak.

Bab-bab awal bagi Novel Nirnama: The Nameless Warrior untuk tatapan para penempah.

Pre-order akan berjalan sehingga 10hb Mei 2023. Kami akan cuba untuk memulakan postage seawal 20hb Mei 2023 SEKIRANYA SEMUA BERJALAN LANCAR. Sekiranya ada aral melintang, berkemungkinan besar postage hanya akan berlaku seminggu selepas Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2023, yakni pada 12hb Jun 2023. Jika itu berlaku, bermakna akan ada pembeli di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur yang dapat karya ini lebih awal dari mereka yang pre-order.

Harap maklum akan risiko ini.

TETAPI, saya akan pastikan yang membeli(bukan pre-order) di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2023 kelak akan membayar dengan harga yang lebih mahal, atau tidak mendapat cenderamata secara percuma.

Bermakna keistimewaan yang saya tawarkan untuk pre-order ini bukanlah dapat awal, tetapi harga yang lebih murah dengan barisan cenderamata.

Harapnya dapat difahami perkara ini sejelas-jelasnya.

Jika anda nak pre-order dan kemudian mahu dipos ke alamat anda. Klik sini.

Jika anda nak pre-order dan kemudian mahu ambil di PBAKL2023, klik sini.

PERINGATAN.
Sekiranya anda pilih untuk ambil di PBAKL2023 tetapi anda TIDAK HADIR, kami akan caj anda 2x ganda kos postage sebagai denda. Kerana stok anda bila kami bawa ke PBAKL2023 nanti akan memakan ruang perniagaan kami. Bagi mengelakkan hal ini dipandang ringan, kami mengingatkan anda bahawa kami akan mengenakan denda bagi hal ini.
Harap maklum.

PBAKL2023 akan berlangsung di WTC, Kuala Lumpur. Reruai saya akan berada di Tingkat 4, Dewan Tun Razak. PBAKL2023 akan bermula dari 26hb Mei sehingga 4hb Jun 2023.